Diensten

pancakes serving

Veel Nederlanders kennen pannenkoeken alleen als avondeten. Er is echter veel meer mogelijk met deze Hollandse lekkernij. Daar is ons pannenkoekenrestaurant zich maar al te goed bewust van. Daarom kun je bij ons ook niet alleen terecht voor een pannenkoekendiner. Nee, want wij bieden jou meer mogelijkheden. Hieronder lichten we er drie uit.

Ontbijtbuffet

Ontbijten met pannenkoeken? Het klinkt jou misschien niet echt smaakvol in de oren. Toch is het vrij normaal. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar Amerika. Veel Amerikanen eten ’s ochtends American pancakes. Deze pannenkoeken zijn een stuk kleiner en dikker dan de pannenkoeken die wij normaal eten in Nederland. Deze traditie is overgewaaid vanuit Amerika. Bij veel Nederlandse hotels is het bijvoorbeeld al heel normaal dat er bij het ontbijt pannenkoeken aangeboden worden. En dat is bij ons nu ook het geval. Wanneer je onze American pancakes eenmaal geproefd hebt bij ons ontbijtbuffet, wil je waarschijnlijk iedere ochtend wel ontbijten met deze lekkernij.

Afhaalmaaltijden

Soms heb je niet altijd tijd of zin om uitgebreid in een restaurant pannenkoeken te eten. Daar hebben wij natuurlijk alle begrip voor. Om het voor jou toch mogelijk te maken pannenkoeken te eten, kun je bij ons ook pannenkoeken afhalen. Je kunt ze bestellen door contact met ons op te nemen. De pannenkoeken zijn snel klaar, waardoor jij ze binnen de kortste keren af kunt halen. Bang dat je beperkt wordt in de mogelijkheden met betrekking tot het afhalen? Dat is nergens voor nodig. De pannenkoeken die jij in ons restaurant kunt bestellen, kun je ook meenemen naar huis.

Snacks

Naast de ‘normale’ pannenkoeken en de American pancakes hebben wij ook allerlei verschillende snacks met betrekking tot pannenkoeken. Dit zijn over het algemeen kleine hapjes die lekker zijn als tussendoortje. Er zijn ook grotere snacks verkrijgbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan onze pizzapannenkoek. Deze is bijzonder in trek bij onze klanten, vooral omdat je zelf voor de vulling kunt kiezen. Onze snackkaart is behoorlijk uitgebreid, waardoor er vast en zeker ook voor jou iets lekkers tussen zit.