Aanverwante diensten

Zoals je al op de dienstenpagina kon lezen, kun je bij ons niet alleen terecht voor het eten van een ‘normale’ pannenkoek. Nee, want wij bieden ook de mogelijkheid aan om American pancakes en allerlei andere pannenkoekensnacks te bestellen. Daarnaast kun je zelfs pannenkoeken afhalen. Maar uiteraard kun je bij ons ook nog terecht voor de nodige aanverwante diensten. Hieronder lichten we er alvast drie voor je uit. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Catering

Geef jij een groot feest? Dan ben je mogelijk ook nog op zoek naar een leuke invulling voor de maaltijd. Vaak kiezen mensen voor een standaard buffet. Waarom zou je niet een keer voor pannenkoeken kiezen? Iedereen vindt dit immers lekker. Daarom kunnen wij ook de catering verzorgen bij speciale gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verjaardagen of bedrijfsfeesten. Wij bieden onze pannenkoeken in buffetvorm aan. Uiteraard verrassen wij jullie met gevarieerde mogelijkheden voor wat betreft het beleggen van de pannenkoek.

Grote bestellingen

De meeste bedrijven in Nederland eten op vrijdag vaak iets lekkers tussen de middag. Zo wordt er bijvoorbeeld een bezoekje gebracht aan de plaatselijke snackbar of wordt er ergens een lekker broodje afgehaald. Je kunt bij ons ook pannenkoeken laten bezorgen. Deze mogelijkheid bieden wij echter alleen aan bij grote bestellingen. Dus heb jij met je hele kantoor zin aan pannenkoeken? Neem dan gewoon eens contact met ons op. Wij zorgen er in dat geval voor dat jullie eens iets anders dan patat of brood voorgeschoteld krijgen. En zeg nou zelf: pannenkoeken op zijn tijd is toch ook hartstikke lekker als lunch?!

Workshops

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje? Dan kun je bij ons pannenkoekenrestaurant een pannenkoekenworkshop volgen. Hartstikke leuk natuurlijk, want iedereen wil immers goed pannenkoeken kunnen bakken. Uiteraard is de workshop niet alleen gericht op het bakken van de pannenkoeken. Ook de aanverwante zaken komen ter sprake. Deze workshop wordt overigens alleen aangeboden voor grote groepen.

Een goede pannenkoekenbakker worden? Begin nu!

Pannenkoeken bakken is een vak apart. Het is misschien niet lastig, maar goede pannenkoeken bakken is absoluut een kunst. Hoe vaker je het doet, hoe beter je er in wordt. Jij kunt dus regelmatig thuis pannenkoeken bakken. Wil jij echter snel een goede pannenkoekenbakker worden? Begin nu! met het volgen van een workshop bij ons pannenkoekenrestaurant. Tijdens deze workshop leer jij namelijk alle ins en outs van pannenkoeken. Wij vertellen je precies hoe je de perfecte pannenkoek bakt. We besteden aandacht aan ingrediënten, bakken in verschillende pannen en bakken op verschillende manieren. Kortom: wij maken van jou een echte pannenkoekenbakker!